Catena AB

Vi är ett modernt börsnoterat fastighetsbolag som utvecklar effektiva logistikanläggningar som försörjer Skandinaviens storstadsregioner. Vi arbetar proaktivt och bevakar kontinuerligt trender inom logistikmarknaden för att på bästa sätt säkerställa att våra kunder är rustade för framtidens logistik. Till vårt huvudkontor i Helsingborg utökar vi nu med en nyinrättad tjänst med ansvar för Investor Relations. Vill du arbeta i ett framtidsbolag med utmanande och intressanta arbetsuppgifter samtidigt som du befinner dig i ett klimat med högt i tak och fantastiska kollegor kan detta vara rätt möjlighet för dig. 

Huvudsakligar arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som IR-ansvarig inom Catena arbetar du med ”IR-delen” inom samtliga områden nedan: 

 • Pressmeddelanden
 • Delårsrapporter
 • Årsredovisning
 • Hemsida
 • Marknadsföring/Media
 • Analytikerträffar/Event
 • IR-kontakter
 • Finansinspektionen
 • Presentationsmaterial
 • Loggbok
 • På kontoret i övrigt förekommande uppgifter 

Tjänsten är på heltid med placering i Helsingborg. Du rapporterar till vår CFO och arbetar mycket nära kollegorna inom både ekonomi och marknad. Planerade resor i tjänsten förekommer då och då varför körkort är ett krav. 

Kvalifikationer och personlighet

Vi har möjlighet att anpassa tjänstens tyngdpunkt och ansvarsområden utifrån vår nya medarbetares erfarenhet. Har du ett par års relevant arbetslivserfarenhet har du också en adekvat högskoleutbildning (eller motsvarande) inom t.ex. kommunikation, journalistik och/eller ekonomi. Har du däremot längre relevant arbetslivserfarenhet är högskoleutbildning inget krav men vana och erfarenhet av att driva och leda projekt ett måste. Oavsett är börsbolagserfarenhet meriterande liksom erfarenhet från fastighetsbranschen (kommersiella fastigheter). 

Tjänsten ställer höga krav på att kunna kommunicera finansiell information, både skriftligen och muntligen, till olika mottagare (småsparare, investerare, journalister, analytiker m.fl.) varför obehindrade kunskaper i svenska är ett krav liksom mycket goda kunskaper i engelska. Vidare är du en van användare av MS Office och erfarenhet av Adobe InDesign ses som ett extra plus. 

Som person är du en duktig relationsbyggare framför allt externt men också internt. Du är intresserad av ekonomi, logistik och fastighetsmarknaden samt förstår vikten av att kunna kommunicera ekonomisk information och ha kunskap om det regelverk som gäller börsbolag. Du är också entusiastisk, lösningsfokuserad och ödmjuk. För att trivas och kunna göra ett bra jobb är det mycket viktigt att du är prestigelös och ser tjusningen i ett varierande arbete som ena stunden innebär mycket kvalificerade uppgifter för att i nästa innebära uppgifter som bara måste lösas här och nu.   

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 0705-540 342 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 0705-540 504. Vi vill ha din ansökan senast den 15 oktober 2017. Notera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, ansök därför redan idag. Du ansöker om tjänsten genom denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:/

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk.

Sysselsättningsgrad 100%
Ort Helsingborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2017/32
Kontakt
 • Helena Heijmink, 0705-540 342
 • Helena Fransson, 0705-540 504
Annons synlig t.o.m 2017-12-07

Wróć do ofert pracy