JELD-WEN Sverige AB

I Sverige har JELD-WEN en gedigen historia av dörrtillverkning där vi har samlat kunskap i mer än 100 år. JELD-WEN en av världens största dörrtillverkare där du får möjlighet att arbeta med starka varumärken i en internationell miljö kombinerat med hög flexibilitet och goda utvecklingsmöjligheter. 

Vårt HR team växer och vi söker nu en HR Business Partner till den svenska organisationen. Din placering blir på vår fabrik i Forserum, så du bor med fördel i Jönköpingsregionen. Du kommer också arbeta med vår marknads- och säljorganisation i Huskvarna. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ha kontakt och stötta de olika cheferna. Tillsammans med dina kollegor driver och utvecklar du HR-processerna och hittar nya vägar för att attrahera, söka efter nya talanger, intervjua och säkerställa kompetenser hos potentiella medarbetare. Du kommer vara en del i den lokala fabriksledningen samt i det regionala HR-teamet (2-3 personer). 

Tjänsten är på heltid med placering i Forserum (Jönköping). Du rapporterar till vår HR direktör för Norra Europa, som är placerad i Danmark, men arbetar också i nära samarbete med både vår lokala fabrikschef och marknads- och försäljningschefen för Sverige.   

Bakgrund och personlighet

Du har flerårig erfarenhet från liknande roller och gärna arbetat inom en internationell koncern med tillverkande enheter. Du har en examen från PA-programmet eller likvärdig eftergymnasial utbildning. Du har en kunskap och nyfikenhet gällande trender inom HR och strävar alltid efter att nå nya mål. Du har erfarenhet av både rekrytering, arbetsrätt och fackliga förhandlingar. Du har också ekonomikunskaper och är en van användare av IT-verktyg. Vidare är du van vid att kommunicera i skrift och tal på både svenska och engelska och du har stor kunskap i MS Office. 

Som person ser vi att du är affärsmässig, driven, ambitiös, noggrann och prestigelös. Du värdesätter att utvecklas och vågar prova på nya arbetsuppgifter. Du bidrar till positiv stämning och uppskattar att arbeta i ett härligt team som strävar mot högt satta mål. Vidare tycker du om att utmana dig själv samtidigt som du är social, kommunikativ och stresstålig. För att trivas och kunna göra ett bra jobb är det viktigt att du är anpassningsbar, uppskattar ett högt tempo och har förmågan att prioritera mellan parallella uppgifter. 

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på 0705-540 342 eller helena.heijmink@comcube.se alt. Helena Fransson på 0705-540 504. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk:

https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:161291/

Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Sysselsättningsgrad 100%
Ort Forserum
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2017/27
Kontakt
  • Helena Heijmink, 0705-540 342
  • Helena Fransson, 0705-540 504
Annons synlig t.o.m 2017-10-20

Terug naar vacatures