Mashie AB

Mashie, med huvudkontor i Malmö, är Nordens ledande leverantör av tjänster och verksamhetsstöd för planering och produktion av måltider, inom restaurang och storkök. Vi växer både organiskt och via förvärv samtidigt som vi är lönsamma. Bolaget har förutsättningar för en tillväxtresa på 100-150% de kommande fem åren. Vill du vara med på vår resa? Just nu vässar vi oss ytterligare och utökar teamet med ytterligare en MARKNADSKOORDINATOR. För rätt person är detta en fantastik språngbräda för framtida karriär- och utvecklingsmöjligheter. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Vår marknadsavdelning utgörs i dagsläget av en marknadskoordinator som har fokus på traditionell media. Som vår digitala marknadskoordinator kommer du framför allt att arbeta med de digitala delarna avseende våra marknadsaktiviteter och vår marknadskommunikation i Norden. I huvudsak innebär det planering, budgetering, genomförande och uppföljning avseende: 

 • Hemsida/Landningssidor
 • Starta och underhålla bloggar
 • Leadsgenerering via sociala medier och hemsida
 • Säkerställa kommunikationen kring Product Marketing (nya releaser, programförändringar, leveranser och dyl.)
 • Skapa och följa upp försäljningskampanjer i samband med releaser
 • Skapa och följa upp kampanjer för ny- och merförsäljning.
 • Beställa och förhandla med reklam- och mediebyråer (om det ligger utanför din kompetens)
 • Tillsammans med sälj- och marknad planera och genomföra mässor, event och användarkonferenser i Norden
 • Grafisk profil (löpande förbättringar)
 • Aktivt deltagande i strategiska varumärkes- och positioneringsfrågor 

Tjänsten är på heltid med placering i våra moderna lokaler i centrala Malmö (Kolgahuset). Du rapporterar till vår VD men arbetar också i mycket nära samarbete med din marknadskoordinatorkollega (placerad i Stockholm) samt våra respektive produkt- och säljteam. Arbetet är förknippat med vissa planerade resor, uppskattningsvis ett par dagar per månad, inom framför allt Sverige men också övriga Norden varför körkort och en privat situation som möjliggör visst resande är en förutsättning. 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du brinner för online marketing och har adekvat högskoleutbildning inom digital marknadsföring, produktionsledning eller motsvarande. Alternativt har du kompletterat annan högskoleutbildning med utbildningar/kurser inom digital marknadsföring. Vidare har du ett par års relevant arbetslivserfarenhet, i närtid, från ett produktbolag där mjukvarubolag ses som meriterande. Skype, videokonferenser, webinars o. dyl. är du både van vid och ser fördelarna med. Du har också lätt för att uttrycka dig, behärskar svenska och engelska obehindrat samt förstår skillnaden mellan tryckt och digital kommunikation och marknadsföring.   

Som person är du nyfiken, ihärdig, förändrings- och förbättringsorienterad. Du har ett stort intresse för online marketing och håller dig, inom området, uppdaterad kring trender och nyheter. Vidare har du ett grafiskt sinne, en kommunikativ känsla samt räds inte att fatta beslut. Du ser också vad som behöver göras och uppskattar ett högt arbetstempo.  I den här tjänsten är det helt avgörande att du är lika mycket uppstartare, genomförare som uppföljare. 

Arbetslivserfarenhet inom nedan områden är krav (meriterande står inom parentes):

Sociala medier - FaceBook och LinkedIn (Instagram)

CMS - Hemsidor och landningssidor (Umbraco)

Google - SEO, Business och Analytics

Programvara – MS Office och Bildhantering (Lime CRM)

Webbtjänster – (MailChimp) 

Mat, kost och näringslära är vår vardag. Ett stort och brinnande intresse inom området ses därför som positivt. 

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 0705-540 342 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 0705-540 504. Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Ansök därför redan idag! Välkommen med din ansökan via denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:168727/ 

Vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken!

Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2017/33
Kontakt
 • Helena Heijmink, 0705-540 342
 • Helena Fransson, 0705-540 504
Annons synlig t.o.m 2017-11-15

Takaisin avoimiin työpaikkoihin